Giveaway: Falling In Love (Sticky Post)

Akhirnya teringin nak buat GA. Harap-harap korang join yer..Step nak join GA ni

1. Buat satu post tentang moment korang fall in love dengan kekasih korang. Tak kisah la dengan bakal suami korang ker, atau dah jadi suami ker, atau dengan X ker, atau dengan first love dulu-dulu ker.Untuk yang tak ada blog, boleh email saya di feeruzstory@gmail.com. Berapa panjang post tu saya tak kisah. Juri dia terdiri dari sepupu saya, saya sendiri dan Ibu. 

2. Untuk tajuk post atau email sila tulis "GA Falling In Love".

3. Yang tulis post, sila comment link post tu untuk saya refer. Untuk yang email, saya akan publishkan kat blog saya. Boleh guna nama samaran. Tapi saya akan contact melalui email korang. So make sure email address betul yer...

4. Tarikh tutup ialah 11 January 2013.

5. Hadiah dia ialah barang perempuan. Bukan barang kahwin tau!Nanti saya teaser next post.

Harap-harap korang join la GA saya yang tak seberapa ni. Saya pun akan publish satu post tentang moment fall in love saya.

Just Enjoy!

XoXo:Firuz

27 comments:

  1. insyaallah akan join :)) *excited*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Firuz, saila join giveaway ni..

      http://puterigaban.blogspot.com/2013/01/giveaway-falling-in-love.html

      thank u so much sbb buat giveaway ni, a big chance utk sy share my loving story :)

      Delete
  2. dah msk list ga nak join...insyaAllah...thanks firuz sudi buat ga..hehe...=)

    ReplyDelete
  3. entry dah siap! ayong join ye...saja suka-suka nak share cerita and meriahkan ga firuz...tapi kalau dapat hadiah lagi suka...berbaloi tulis panjang-panjang..hehe...
    http://ayongatikah.blogspot.com/2012/12/giveaway-49-ga-falling-in-love.html
    last but not least, thanks once again dear!!! =)

    ReplyDelete
  4. Seganla plak nak cite.Hehe.Tapi nak join.Camne ek?Huhuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulis email..pastu tulis nama samaran..nnt saya publish nama samaran je..=)

      Delete
  5. Done joining.....

    Sila-silalah baca...

    http://warariesb2b.blogspot.com/2012/12/ga-falling-in-love_30.html

    thanks buat GA ni. Niat di hati memang nak cerita, alang-alang dah buat GA ni, cerita teruslah =)

    ReplyDelete
  6. Salam dear... Cik Anna join ye.. ^_^

    http://cikannajamususukdara.blogspot.com/2013/01/ga-falling-in-love-by.html

    TQ dear..

    ReplyDelete
  7. wahhhhh.. excited... nak2... tp malu.. hahaha

    ReplyDelete
  8. Salam, sy Join :)

    http://memorintorinaellisa.blogspot.com/search?updated-max=2013-01-07T10:00:00-08:00&max-results=1

    thanks :)

    ReplyDelete
  9. salam, emma join jugak...

    http://emmaeema.blogspot.com/2013/01/ga-falling-in-love-story.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum... Kasih joint... Thanks sebab wat GA yang sweet nie...

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2013/01/ga-falling-in-love.html

    ReplyDelete
  11. Salam , kita pon dah join. Selamat membaca. Hihihi. *malu niiii*

    http://nadiaradzif.blogspot.com/2013/01/giveaway-falling-in-love.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan la malu...Thanks sebab join..

      Delete
  12. follow sini untuk join

    http://pari2cumel.blogspot.com/2013/01/giveaway-falling-in-love.html

    ReplyDelete
  13. mcm best jerk...nk joint bley...?? tp da pnah wat entry ni "Falling In Love" suatu mase dlu...bley ke nk gne entry yg tu jerk...????

    salam perkenalan:,

    *eila*

    http://laracintahatiku.blogspot.com

    ReplyDelete