Groupon: Photoshoot

Wah......Sekarang macam-macam boleh beli kat groupon. Berjimat-jimat nak kahwin dengan groupon. Hahaha..hahaha...

Dulu saya beli LED light guna groupon. Sekarang beli photoshoot untuk engagement pula dekat groupon. Alhamdulillah...Save budget. Saya tak kisah la kalau ade yang nak panggil saya cheapskate. Kononnya kahwin hanya sekali...So patutnya belanja yang 'best-best'.Well.... duit saya. Lagipun yang murah tak semestinya tak baikkan....

Groupon ape yang saya beli?

Ni ha...


Coupon ni  cover 2 jam event. So kalau tunang InshaAllah ok kot. Walaupun saya ragu-ragu sebab tak pernah dibuat orang. Tapi saya harap semuanya berjalan lancar...Amin..

Lagi satu coupon yang saya beli ialah


Ni pulak 1-hour photoshoot up to 3 people. So boleh la saya ambil gambar post engagement + preweds + save the date photo...Hahaha...Jimat...Sekali harung. Lagipun nak bawa baby girl sekali. So sangat la sesuai...

Sebenarnya boleh je suruh kaum kerabat nak ambil gambar...Sebabnya bebudak sekarang dah ade dah DSLR canggih-canggih. Tapi kalau nak merasa orang pro buat boleh jer tiru macam saya....hehehe...hehehe...

Dan sebelum ni saya dah beli photobook dari Groupon jugak...RM50/-So kiranya majlis tunang ni memang Groupon yang sponsor....

Till then, selamat la berplanning nak kahwin yer kawan-kawan.

XoXo:Firuz

2 comments:

  1. good idea~
    semoga semuanya OK (^_^)

    ReplyDelete
  2. Macam gamble je kan?Sy harap pun semuanya ok..

    ReplyDelete