Photoshoot Engagement.

Alhamdulillah photoshoot engagement / pre wedding telah disempurnakan last weekend. Alhamdulillah puas hati dari segi servis sebab benda ni sangat murah. RM38 jer...Tapi tak best sebab belum kahwin lagi, so tak boleh touch-touch. Patutnya buat pos wedding jer...


Gambar yang cuma edit muka hitam jer...Nampak saya sangat gemuk...Benci...Pastu Ibu nak buat gambar ni sebagai bunting. Raja setuju...Yer la sebab dia nampak slim...


Yer..coupon ni lah yang saya beli. Bagi saya berbaloi. Kalau post wedding lagi berbaloi...hehehe.. Sebabnya banyak poing yang limited. Mana boleh sentuh. Mana boleh rapat...Sedihnya...Tapi hasil dia not bad jugak. Pandai photographer tu memberi arahan sewajarnya...Sebab saya dan raja sangat KAYU!

Till we meet again,


XoXo: Firuz

10 comments:

  1. Replies
    1. thx saila.tp hakikanya saya tahu sy masih perlu kuruskan bdn

      Delete
  2. tak sabar tgk post wedding plk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. coupon utk post wed xde lg..hehehe

      Delete
  3. wahhh...murahnye.sangat besh :)

    ReplyDelete
  4. La...xnampak.. teaser ek?? hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg saje xnk bg nmpk.kita surprise masa nikah nant

      Delete
  5. Replies
    1. murahkan?sb tu sy beli.dan sy xcerewet sgt.so just hope gmbr yg dihasilkan ok jer

      Delete