Plan A untuk dress putih

Because veil DIY tu sangat precious..So nak dress putih ni biasa-biasa aja..Supaya veil lebih terserlah. Yer la, veil tu saya DIY sampai lika-luka jari tau!

So untuk dress putih tu saya ingat nak buat macam ni


Atau macam ni


Design simple...Harap-harap boleh siap hujung bulan ni..Sebab saya rasa macam tinggal 3 bulan jer lagi kot...

XoXo:Firuz

4 comments:

  1. kalau simple nanti jalan2 pun boleh pakai kan.. tapi nak nampak menyerlah, tabur la pearl ke kat dress tu, mesti lagi cantik :)

    ReplyDelete
  2. Simple tapi sangat sweet dear.Gudluck.Sha pon tgh bekerja keras ni.hehe. :)

    ReplyDelete