Reception Veil

Sebab tak menang GA Chanteq by As, so terpaksa buat sendiri veil. Estimate veil ini akan mahal sikit compare veil nikah...Okeh mahal banyak...

Sebab nak guna benda ni..


Dan bercita-cita nak buat macam ni...


Wish me luck!

XoXo:Firuz


12 comments:

  1. good luck! mesti cantik gila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx for the wish. tp jgn expect much sgt kot..takut nnt xjadi

      Delete
  2. veil Irma cantik sgt... semoga dpt buat mcm tu jugak ye..
    nnti nak full review ye bila dah siap.. hehe

    ReplyDelete
  3. perghh cntiknyeee...teha tingin nak veil sendiri tp tak confidentt..yeahhh..chaiyok3 firuz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you teha...kita kena yakin boleh (ckp utk diri sendiri jgk)

      Delete
  4. firuz, canteklah! sangatttt cabtek!

    nk tnya firuz nak beli kat mana ye pic yg 1st tu..

    sy nak..sy nak...sy nak...sobs sobs *dah mcm craving pulak gayanya kan.hehe*

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda tu saya beli kat Karysma bangi.Tapi limited design. Saya ada jugak nmpak kat GM Klang.Ada banyak design. Yang loose pon ada. Cuma mcm pricey skit.

      Delete
  5. whoaa..bLing2! aLL the best dear~

    mesti jadik punye (bg semangat sket! hehehe) chaiyok2!

    ReplyDelete